Starteri
-
Red queen starter plate 300g/600g
Njeguški pršut, Peglana kobasica, Salame Milano, Bresaola, Belgrader, Parmigiano Reggiano 30meseci,
1650/3100 -
Brusketa pečurke 250g
miks pečuraka, namaz od tartufa, parmezan, vlašac
450 -
Brusketa sa paradajzom i inćunima 250g
450 -
Brusketa sa spanaćem i plavim sirom 250g
500 -
Brusketa roastbeef 250g
ramstek, rukola, slatki dresing, parmezan
550 -
Pate džigerica 250g
džigerica sa konjakom, žalfijom i džemom od kupina
750 -
Tatar biftek 125g
fino usitnjen i začinjen biftek poslužen na tapioka čipsu
1050 -
Tatar od lososa 125g
fino usitnjen i začinjen losos poslužen na tapioka čipsu
900 -
Burata 125g
Burrata sir, rukola, cherry paradajz
1150 -
Karpaćo 135g
biftek, Tapenade sos, miks salata
1150
Sirevi
-
Selekcija francuskih sireva 150g/250g
pitati osoblje za više informacija
1500/2650 -
Parmeggiano reggiano 40+
1350 -
Pecorino romano 24+
1250 -
Pecorino romano 8+dimljeni
1050
Delikatesi
-
Njeguški pršut 100g
podlovćenski pršut, prirodno sušen minimum 12 meseci
920 -
Jamon Iberico 100g
španski pršut, prirodno sušen minimum 18 meseci, regija Salamanca
1950 -
Peglana kobasica 100g
srpski specijalitet od kozijeg, ovčijeg i kravljeg mesa, pirotska regija
1100
Starteri
-
Red queen starter plate 300g/600g
Njeguški pršut, Peglana kobasica, Salame Milano, Bresaola, Belgrader, Parmigiano Reggiano 30meseci,
1650/3100 -
Brusketa pečurke 250g
miks pečuraka, namaz od tartufa, parmezan, vlašac
450 -
Brusketa sa paradajzom i inćunima 250g
450 -
Brusketa sa spanaćem i plavim sirom 250g
500 -
Brusketa roastbeef 250g
ramstek, rukola, slatki dresing, parmezan
550 -
Pate džigerica 250g
džigerica sa konjakom, žalfijom i džemom od kupina
750 -
Tatar biftek 125g
fino usitnjen i začinjen biftek poslužen na tapioka čipsu
1050 -
Tatar od lososa 125g
fino usitnjen i začinjen losos poslužen na tapioka čipsu
900 -
Burata 125g
Burrata sir, rukola, cherry paradajz
1150 -
Karpaćo 135g
biftek, Tapenade sos, miks salata
1150
Sirevi
-
Selekcija francuskih sireva 150g/250g
pitati osoblje za više informacija
1500/2650 -
Parmeggiano reggiano 40+
1350 -
Pecorino romano 24+
1250 -
Pecorino romano 8+dimljeni
1050
Delikatesi
-
Njeguški pršut 100g
podlovćenski pršut, prirodno sušen minimum 12 meseci
920 -
Jamon Iberico 100g
španski pršut, prirodno sušen minimum 18 meseci, regija Salamanca
1950 -
Peglana kobasica 100g
srpski specijalitet od kozijeg, ovčijeg i kravljeg mesa, pirotska regija
1100