Otvoren restoran Red Queen Belgrade


Otvoren restoran Red Queen Belgrade
Otvoren restoran
Red Queen Belgrade

 

Ideja o jedinstvenom wine & gastro konceptu svoj konačan oblik je dobila sredinom juna 2019. U okviru kompleksa “Belgrade Watefront”, a sa fantastičnim pogledom na reku Savu i mostove, sa radom je počeo restoran Red Queen Belgrade.

Zamišljen kao wine & gastro bar elegantnog enterijera, Red Queen Belgrade je ubrzo postao omiljeno mesto okupljanja svih onih koji vole dobar zalogaj, kvalitetno vino ili koktel, i druženje uz dobru muziku.

U našoj ponudi možete pronaći širok spektar gastronomskih kreacija – od laganih salata do pravih gurmanluka! Imamo specijalitete za svaki istačan ukus, na vama je samo da odaberete nešto iz našeg menija.

Posebno smo ponosni na našu enološku ponudu koja broji i do 150 vrsta kvalitetnih vina domaćih i stranih proizvođača.

Za one koji više vole koktele, sigurno će vam se svideti kod nas: naši kokteli su već postali poznati kod redovnih gostiju i uvek se traži šejker više!

Započnite dan u Red Queen Belgrade sa kafom i nekom od odličnih limunada iz naše ponude. Dočekajte noć uz naš muzički program, prilagođen raznim muzičkim ukusima – čak nekoliko dana u nedelji očekuje vas žurka u jednoj od najlepših bašti u gradu.

Od samog otvaranja, Red Queen Belgrade, kao novi učesnik na beogradskoj wine & gastro sceni, privukao je pažnju i domaćih, ali i internacionalnih muzičkih i sportskih zvezda, koje su baš naš restoran odabrale za proslavu svojih uspeha i važnih datuma.

Nestrpljivi smo da vas vidimo u našem restoranu.

Dobro došli u Red Queen Belgrade.

+ There are no comments

Add yours