fbpx
Novosti

Novosti

Organizujte događaj u Red Queen-u

Red Queen Belgrade Organizujte događaj u Red Queen-u Organizujte događaj u luksuznom prostoru našeg restorana lociranom u Beogradu na vodi, kapaciteta do 200 osoba. Prostor restorana uređen je po najvišim svetskim standardima, što gostima obezbeđuje komforan i bezbedan boravak, Pošaljite upit već danas! Belgrade Waterfront, BW Residences, AF1, 11000, Beograd, Srbija +381 66 247096 +381..

Red Queen Belgrade proslavio svoj 1. rođendan

Red Queen Belgrade Proslavio svoj 1. rođendan Restoran Red Queen Belgrade obeležio je godinu dana od otvaranja 7. juna 2020.godine, uz drage goste i u poznatom ambijentu! Za prvih godinu dana postojanja, postali smo prepoznatljiv restoran koji se ističe svojom kvalitetnom uslugom. Jelima koja očaravaju ljubitelje nesvakidašnjih zalogaja i širokom ponudom najboljih koktela i vina,..

Doručak u restoranu Red Queen

Dorucak u restoranu Red Queen U restoranu Red Queen Belgrade možete uživati i u doručku! Na našem meniju možete pronaći za svakog po nešto: od ultra zdrave ovsene kaše sa voćem, pa sve do jačih kombinacija za početak dana kao što su engleski doručak ili razne vrste omleta. Ustajete malo kasnije? Ne brinite, nećete propustiti..

„Opera na vodi“ iz bašte restorana Red Queen

Opera na vodi Iz bašte restorana Red Queen   Restoran Red Queen Belgrade bio je deo jedinstvenog muzičkog spektakla koji je obeležio leto u Beogradu, u kulturnom smislu. “Opera na vodi” održana je 14. septembra 2019. godine na prostoru “Beograda na vodi”. Na “Sava promenadi” održana je još jedna muzička i kulturna manifestacija koja je..

Red Queen’s Summer Menu

Red Queen’s Summer Menu Naš summer menu čeka na VAS! Pažljivo smo saslušali vaše komentare i sugestije, a potom ispratili svetske wine & gastro trendove, kako bismo kreirali najukusniji summer menu za naše goste. Rezultat? Veliki izbor različitih jela. Od laganih salata do gastronomskih iskustava sa punoćom ukusa, kreirali smo meni kome nećete moći da..

Zagrevanje uz muzički program u Red Queen

Zagrevanje uz muzički program u Red Queen Znamo da ukusna hrana i piće koje obara sa nogu ne idu bez dobre muzike. Iz tog razloga, restoran Red Queen Belgrade za svoje goste organizuje muzički program prilagođen različitim ukusima. Zagrejte se uz kvalitetno vino ili dobar koktel propraćen muzikom koja će vas pokrenuti! Čak nekoliko večeri..

Otvoren restoran Red Queen Belgrade

Otvoren restoran Red Queen Belgrade   Ideja o jedinstvenom wine & gastro konceptu svoj konačan oblik je dobila sredinom juna 2019. U okviru kompleksa “Belgrade Watefront”, a sa fantastičnim pogledom na reku Savu i mostove, sa radom je počeo restoran Red Queen Belgrade. Zamišljen kao wine & gastro bar elegantnog enterijera, Red Queen Belgrade je..